Predsezónne SMF testovanie MOTO

Športová komisia cestných pretekov motocyklov SMF v spolupráci s Výkonným výborom SZM AČR a pretekárskym okruhom SLOVAKIA RING organizujú aj tento rok predsezónne testovanie pretekárov. Pre držiteľov celoročných športových licencií SMF a AČR je testovanie bezplatné! Na mieste je možné prenajať si aj box za cenu 100 €. Zapožičanie transpondéra je spoplatnené sumou 15 EUR.

Podujatia sa môžu zúčastniť aj pretekári bez licencie za poplatok 120 EUR (v tomto prípade je transpondér v cene) a možnosťou zakúpiť len celodenný lístok. Celodenný lístok sa bude predávať v Race Office v piatok 16. 4. v čase 15.-20. hod a v sobotu 17. 4. v čase 7:30-10:00 hod. Počet miest je obmedzený!

PRE PRETEKÁROV S LICENCIOU SMF A AČR JE TESTOVANIE ZADARMO

Športová komisia CPM SMF a Výkonný výbor SZM AČR vďaka spolupráci s okruhom SLOVAKIA RING podporí držiteľov celoročných športových licencií CPM SMF a AČR možnosťou bezplatného celodenného testovania. Na SLOVAKIA RING si pretekári so sebou musia priniesť celoročnú licenciu, alebo potvrdenie o zaplatení licencie! Testovanie je určené aj pretekárom s národnou licenciou AČR, ktorí si ale na miesto musia okrem licencie priniesť aj doklad o potrebnom poistení pre jazdenie v zahraničí.

REGISTRÁCIA

Pre účasť na podujatí je povinná registrácia cez formulár po kliknutí sem najneskôr do štvrtka 15. 4. 2021 do 23:59 hod!

– Vo formulári jazdec zvolí, či je licencovaný alebo nie a vyberie si skupinu podľa časov dosahovaných na SLOVAKIA RINGU.

– Podujatie je schválené a ohlásené na RÚVZ a každý záujemca po prihlásení cez formulár obdrží po preverení na email oprávňujúci pozývací list pre preukázanie sa účasťou na podujatí príslušným orgánom a takisto inštrukcie k príjazdu.

– Pozývací list je potrebné vytlačiť a mať pri sebe.

– Vo formulári jazdec vyplní aj členov sprievodu.

– Jedného pretekára môžu sprevádzať maximálne 2 osoby, striktne bez detí!

– Príjazd na SLOVAKIA RING bude možný vo piatok 16. 4. v čase 15:00-20:00 hod a v sobotu v čase 7:00-10:00 hod.

– Na mieste sa bude musieť každý účastník ešte pred vstupom do paddocku zaregistrovať a preukázať pozývacím listom + negatívnym výsledkom covid testu zo dňa 16. 4. 2021, a to na hlavnej kasse, naľavo pred vstupom do paddocku. Mládež do 15 rokov test nepotrebuje. V prípade prekonania ochorenia Covid test nie je potrebný, účastník sa ale musí preukázať platným potvrdením, to isté platí v prípade oboch dávok očkovania.

– Do paddocku budú môcť vstúpiť len zaregistrované osoby označené páskou.

Jazdiť sa bude od 9:00 do 18:00 hod, pričom bude hodinová obedňajšia prestávka.

NA MIESTE AJ DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE PRE PRETEKÁROV

Na mieste budú prítomní aj členovia Športovej komisie CPM SMF a technický komisár, aby mohli pretekárom odpovedať na ich dotazy týkajúce sa nadchádzajúcej sezóny, či už po športovej, alebo technickej stránke.

ČASOVÝ HARMONOGRAM

Harmonogram sa pripraví podľa počtu prihlásených pretekárov.