Predsezónne SMF testovanie MOTO jazdcov

13.4.2021 - Športová komisia cestných pretekov motocyklov SMF v spolupráci s Výkonným výborom SZM AČR a pretekárskym okruhom SLOVAKIA RING organizujú aj tento rok predsezónne testovanie pretekárov. Pre držiteľov celoročných športových licencií SMF a AČR je testovanie bezplatné! Na mieste je možné prenajať si aj box za cenu 100 €. Zapožičanie transpondéra je spoplatnené sumou 15 EUR.

Podujatia sa môžu zúčastniť aj pretekári bez licencie za poplatok 120 EUR (v tomto prípade je transpondér v cene) a možnosťou zakúpiť len celodenný lístok. Celodenný lístok sa bude predávať v Race Office v piatok 16. 4. v čase 15.-20. hod a v sobotu 17. 4. v čase 7:30-10:00 hod. Počet miest je obmedzený!

PRE PRETEKÁROV S LICENCIOU SMF A AČR JE TESTOVANIE ZDARMA

Športová komisia CPM SMF a Výkonný výbor SZM AČR vďaka spolupráci s okruhom SLOVAKIA RING podporí držiteľov celoročných športových licencií CPM SMF a AČR možnosťou bezplatného celodenného testovania. Na SLOVAKIA RING si pretekári so sebou musia priniesť celoročnú licenciu, alebo potvrdenie o zaplatení licencie! Testovanie je určené aj pretekárom s národnou licenciou AČR, ktorí si ale na miesto musia okrem licencie priniesť aj doklad o potrebnom poistení pre jazdenie v zahraničí.

REGISTRÁCIA

Pre účasť na podujatí je povinná registrácia cez formulár najneskôr do štvrtka 15. 4. 2021 do 23:59 hod!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPYzJD9VcKcxMJJG57fXpv6J8qTJ3wMJ1IsLUgvRQ4czk5TA/viewform

  • Vo formulári jazdec zvolí, či je licencovaný alebo nie a vyberie si skupinu podľa časov dosahovaných na SLOVAKIA RINGU
  • Podujatie je schválené a ohlásené na RÚVZ a každý záujemca po prihlásení cez formulár obdrží po preverení na email oprávňujúci pozývací list pre preukázanie sa účasťou na podujatí príslušným orgánom a takisto inštrukcie k príjazdu
  • Pozývací list je potrebné vytlačiť a mať pri sebe
  • Vo formulári jazdec vyplní aj členov sprievodu
  • Jedného pretekára môžu sprevádzať maximálne 2 osoby, striktne bez detí!
  • Príjazd na SLOVAKIA RING bude možný vo piatok 16. 4. v čase 15:00-20:00 hod a v sobotu v čase 7:00-10:00 hod.
  • Na mieste sa bude musieť každý účastník ešte pred vstupom do paddocku zaregistrovať a preukázať pozývacím listom + negatívnym výsledkom covid testu zo dňa 16. 4. 2021, a to na hlavnej pokladni, naľavo pred vstupom do paddocku. Mládež do 15 rokov test nepotrebuje. V prípade prekonania ochorenia Covid-19 test nie je potrebný, účastník sa ale musí preukázať platným potvrdením, to isté platí v prípade oboch dávok očkovania.
  • Do paddocku budú môcť vstúpiť len zaregistrované osoby označené páskou
  • Jazdiť sa bude od 9:00 do 18:00 hod, pričom bude hodinová obedňajšia prestávka


DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE PRE PRETEKÁROV

Na mieste budú prítomní aj členovia Športovej komisie CPM SMF a technický komisár, aby mohli pretekárom odpovedať na ich dotazy týkajúce sa nadchádzajúcej sezóny, či už po športovej, alebo technickej stránke.


ČASOVÝ HARMONOGRAM

Harmonogram sa pripraví podľa počtu prihlásených pretekárov.


STRAVA

Jedlo a nápoje sú k dispozícii na objednávku vopred cez web gastro.medano.sk. Výdajným miestom je hotelová reštaurácia.


Autor: Richard Karnok