Hotel Ring berie svoju gastronómiu vážne a na úrovni, hodnej svetového pretekárskeho okruhu. Základom sú napríklad výrobky od kvalitných domácich dodávateľov - lokálne farmy, bio pestovatelia, bio mäso, syry, či zelenina. Staviame na jedinečnosti týchto produktov, kde vieme zabezpečiť požadovanú kvalitu, ako aj preukázať slovenský pôvod. Náš šéfkuchár Janák Szabolcs má bohaté skúsenosti zo špičkových reštaurácií vo Veľkej Británii a doma na Slovensku. Ukazuje to i profesionálnym výberom a prípravou mäsa. Toto všetko dáva našej kuchyni jedinečný charakter, skvelú vôňu a chuť.

Hotel Ring ponúka svojim hotelovým hosťom stravovanie formou raňajok: bufetové raňajky. Večere pre hotelových hostí sú pre túto sezónu k dispozícii v neďalekej Ring Restaurant formou ala carte.

Štýlovo zariadená reštaurácia Hotela Ring s kapacitou 80 miest je určená na všetky typy eventov a súkromných akcií. Počas leta je súčasťou reštaurácie aj letná terasa s kapacitou 40 miest.


RAŇAJKY


Raňajky podávame formou bufetových stolov, so širokou ponukou teplých jedál, studených nárezov, vlastných domácich nátierok, cereálií, jogurtov, čerstvého ovocia a zeleniny, kávy a čajov.

Reštaurácia je pre raňajky otvorená od 7:00h do 10:00h, cena na osobu je 12€, pre ubytovaných hostí sú raňajky zahrnuté v cene ubytovania.

OBEDY


Ponuka obedov formou bufetovej ponuky v Ring restaurant, každý týždeň iná ponuka, obedy sa účtujú na váhu pokrmu, hosť má možnosť ľubovoľnej kombinácie jedál.

VEČERA


Večera sa podáva v reštaurácii RING od 16:00 do 21:30h formou à la carte z aktuálnej ponuky. Menu je zostavené našim šéfkuchárom z čerstvých a sezónnych surovín od našich overených dodávateľov v regióne.


LOBBY BAR


Lobby bar oproti hotelovej recepcii je ideálnym miestom pre oddych alebo stretnutia s obchodnými partnermi v neformálnej atmosfére. Vychutnať si môžete lahodnú kávu, čaj či kokteil. Vhod príde určite aj degustácia z našej kolekcie destilátov, koňakov a whisky. Lobby bar je otvorený denne od 07:00h - 22:00h.

NÁŠ ŠÉFKUCHÁR


Hotel Ring nezaostáva za trendmi svetovej gastronómie. Náš šéfkuchár Janák "Szabi" Szabolcs postavil svoje kulinárske umenie na základoch miestnej kultúry, produktov a na receptoch našich starých mám. Všetko zároveň spája s modernými postupmi.

Aby jedlo bolo chutné a nutričné, potrebuje svoje prísady: čerstvé suroviny, dobrú kuchyňu a v neposlednom rade kuchára, ktorý varí hlavou, srdcom a dušou. Pre ktorého je práca záľubou. Náš šéfkuchár Janák Szabolcs (alias „Szabi“) je stelesnením týchto vlastností.

NAŠI DODÁVATELIA

Hotel Ring berie svoju gastronómiu vážne a na úrovni, hodnej svetového pretekárskeho okruhu. Základom sú napríklad výrobky od kvalitných domácich dodávateľov - lokálne farmy, bio pestovatelia, bio mäso, syry, či zelenina. Staviame na jedinečnosti týchto produktov, kde vieme zabezpečiť požadovanú kvalitu, ako aj preukázať slovenský pôvod.

DEGUSTÁCIE

K dobrému jedlu patrí i zodpovedajúci nápoj. Naše riadené degustácie sa o to v plnej miere postarajú. Na výber máte tradičnú degustáciu vína najlepších západoslovenských vinárstiev Kasnyik a Berta. Pre milovníkov piva máme pripravenú špecialitku v podobe degustácie siedmych pív koncernu Heineken a pre fajnšmekrov čaká nezabudnuteľná degustácia výberu tých najlepších karibských rumov.


Kontakt

Icu
Helena LACZÓ
F&B Manager