Race Talks - sleduj F1 s nami, jazdi na motokárach a vyhraj!

16.5.2022 - Nová séria motoršportových aktivít spojených s debatou a sledovaním vybraných kvalifikácii pretekov F1 v motokárovom centre SLOVAKIA RINGU spolu so známymi hosťami motoršportu, k tomu jazdenie na motokárach, súťaže o hodnotné ceny a mnohé iné. To sú RACE TALKS.

Počnúc Veľkou cenou Španielska (21.7) spúšťa pretekársky okruh SLOVAKIA RING novú iniciatívu a interakciu so svojimi fanúšikmi, a formule 1 zvlášť. Spoločné sledovanie kvalifikácie so známymi osobnosťami zo sveta motoršportu, zvýhodnené jazdy na motokárach počas celého dňa, hodnotná tonbola či súťaženie priamo na motokárach aj so samotnými hosťami. V neposlednom rade, možnosť získať podpis alebo foto od pretekárov, osobne sa porozprávať o zákulisia pretekania či motorčportu ako takého.

Na prvé stretnutie Race Talks v sobotu 21.7, prijali pozvanie naši najznámejší a stále aktívni pretekári reprezentujúci Slovensko na 24h Le Mans - Miro a Matej Konôpka. Diskusiu bude moderovať nemenej známy moderátor Ján Žgravčák, populárny hlavne z TV obrazoviek RTVS a stálica komentovania väčšiny veľkých pretekárskych sérii na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING.

Pre návštevníkov čaká aj jazdenie na motokárach za špeci uvádzaciu zvýhodnenú cenu - 12€/jazda bez ohľadu na typ použitej motokáry. K tomu bohatá tombola o naozaj hodnotné ceny - vstupenky na vybrané podujatia, jazdy na pretekárskom okruhu, race taxi jazdy, vecné ceny a mnohé iné.

Vstup na podujatie je VOĽNÝ, každý je vítaný. Registrácia účastníkov prebieha na mieste do naplnenia kapacít.

Viac info a program k VC Španielska sú k dispozícii tu: https://slovakiaring.sk/sk/rac...

Ďalšie plánované Race Talks akcie:

- 27.8, VC Belgicka, 16h

- 10.9, VC Talianska, 16h