Veľká cena SR už tento víkend!

Orechová Potôň, 18. august 2021 - Vyše 140 pretekárov zóny strednej Európy sa už tento víkend 20.-22. augusta pobije o cenné trofeje SLOVAKIA RINGU: OMV MaxxMotion Veľká cena Slovenska preteky cestných automobilov na okruhu je tu pre tímy, návštevníkov i TV divákov!

Veľká cena na SLOVAKIA RINGU prekračuje hranice našej krajiny: okrem dôležitých seriálov ESET a FIA CEZ (Stredoeurópska trofej FIA) tu pretekári a tímy bojujú o body do národných Majstrovstiev Slovenska, Česka, Maďarska, Slovinska, Chorvátska a Rakúska. A to všetko v mnohých divíziách a kategóriách. Akcia na trati tak neutíchne od rána do večera.

Prvé voľné tréningy začnú už tento piatok popoludní divíziou D2 s 12 juniorskými formulami. Diváci zažijú po roku naživo opäť akciu cez víkend, kedy sa predávajú vstupenky samostatne na sobotu a nedeľu. Lístky sú v predpredaji, ale aj na mieste v hlavnej pokladni okruhu. Vstup je pre každého aj mimo režimu OTP (očkovaný, testovaný, prekonaný Covid-19), počty sú však limitované podľa aktuálne platnej vyhlášky a určené pre tribúny A a B. Do paddocku majú vstup len účastníci podujatia a obmedzený počet divákov v režime OTP po zakúpení osobitého paddock vstupu k niektorej vstupenke na tribúnu.

Diváci sa môžu tešiť napríklad na vozidlá Porsche GT3 Cup, Mercedes AMG GT3, Audi R8 LMS GT3, BMW M6 GT3, Lamborghini Super Tropheo a mnohé ďalšie.

Chýbať nebudú ani sprievodné aktivity. Celodenné jazdy na motokárach sa tešia veľkej obľube v našom Slovenskom kartingovom centre. Otvorené bude tiež Vojenské múzeum a zvedavé motoristické oko určite poteší zraz veteránov pred hlavnou bránou okruhu počas soboty. Zvierací Malkia Park je samozrejme otvorený celoročne.

Množstvo kvalifikácií a šprintových pretekov (ale aj vytrvalostné) naprieč širokým spektrom automobilových kategórií sa tak dostanú k slovu počas OMV MaxxMotion Veľkej ceny Slovenska už tento víkend.

Vybrané preteky si navyše fanúšikovia budú môcť pozrieť naživo aj na sociálnej sieti YouTube.


Sobota


Nedeľa

Viac informácii o podujatí a vstupenky: https://slovakiaring.sk/sk/omv...