SWS už aj na SLOVAKIA RINGU

Slovenské motokárové centrum sa zapája do svetových pretekov amatérskych jazdcov, ktoré organizuje jeden z najznámejších výrobcov motokár – SODI pod názvom Sodi World Series. Jedná sa sériu pretekov, ktoré sa organizujú priebežne počas celého roka na rôznych motokárových dráhach po svete centrálne zaregistrovaných u tohto výrobcu.

Jazdiť a trénovať na týchto dráhach môže každý záujemca od 7 rokov neobmedzene, stačí sa zaregistrovať na webe výrobcu SODI a vybrať vhodný termín preferovanej motokárovej dráhy. Čím viac pretekov záujemca absolvuje, tým viac bodov môže celkovo získať. Najlepší z danej krajiny potom dostávajú pozvánku na finálne majstrovstiev sveta, ktoré výrobca organizuje každý rok na inej motokárovej dráhe a v rôznych častiach sveta.

Hlavnou výhodou tohto projektu je jednoduchá a finančne nenáročná dostupnosť, keďže záujemca nepotrebuje mať vlastnú motokáru – jazdí sa výlučne na motokárach poskytovaných samotnou motokárovou dráhou. Tým sú zabezpečené aj vyrovnané podmienky pre každého. Počet voľných jázd a tréningov je pritom neobmedzený.

https://www.sodiwseries.com/en-gb/races/slovak-karting-center/skc-sprint-cup-round-1-42029.html

Všetky termíny pretekov pre slovenské motokárové centrum budú zverejnené priebežne na webe alebo priamo v mobilnej aplikácii Slovak Karting Center.

Viac informácii o projekte, pravidlách či výsledkoch nájdete na https://www.sodiwseries.com/en-gb/