Obnova prevádzok areálu

22.4.2021 - Dobrá správa pre všetkých fanúšikov rýchlych kolies, adrenalínu, auto či moto kurzov – areál pretekárskeho okruhu otvára svoje brány aj širšej verejnosti, zatiaľ však s určitými obmedzeniami vyplývajúcimi z aktuálne platných nariadení vlády SR.

Pretekársky okruh a voľné jazdy AUTO / MOTO

Pre záujemcov o jazdy na pretekárskom okruhu či už na motorkách alebo autách sú určené špeciálne dni pre verejnosť. Ich aktuálne dátumy nájdete v Kalendári okruhu. Ďakujeme vopred za trpezlivosť, pri registrácii na mieste je nutné predložiť negatívny antigénový test na Covid-19 a sledovať pokyny obslužného personálu ohľadom samotných jázd.

Centrum bezpečnej jazdy

Kurzy pre AUTÁ a MOTO sú opäť v prevádzke, stačí si vybrať termín a registrovať sa priamo na webovom Kalendári. Inštrukcie k priebehu kurzov dostanete priamo do emailu po registrácii.

Motokárové centrum

Jazdy na motokárach a požičovňa sú v prevádzke podľa aktuálneho Kalendára. Aj tu ďakujeme vopred za strpenie a prípadne dlhšie čakacie časy vyplývajúce z aktuálnych obmedzení.

Vojenské múzeum

Priestory vojenského múzea budú sprístupnené od 1.5 a to každý víkend v čase od 11h – 19h. Aktuálne informácie nájdete aj na webe

Malkia Park

Obľúbený zvieratkový park je prístupný od 20.4, každý deň okrem pondelka. Aktuálne otváracie časy a informácie nájdete na www.malkiapark.sk


Covid-19 opatrenia

Žiadame všetkých návštevníkov o prísne dodržiavanie aktuálne platných nariadení vlády SR – predovšetkým disponovaním platným negatívnym antigénovým/RT-PCR testom na ochorenie Covid -19 alebo potvrdením o prekonaní ochorenia Covid-19 nie starším ako 180 dní alebo potvrdením o zaočkovaní druhou dávkou vakcíny s uplynutou lehotou minimálne 14 dní. Nosenie ochranného rúška aj v exteriéri, respirátora triedy min. FFP2 v interiéri, dezinfekcia rúk či dodržiavanie odstupov ostáva u nás naďalej v platnosti.

Vyhradzujeme si právo osoby nedodržiavajúce uvedené opatrenia do areálu nevpustiť, resp. pri porušovaní vykázať.

Ďakujeme za vašu priazeň, trpezlivosť a tešíme sa na opätovnú návštevu.

SLOVAKIA RING