Začali ste cyklistickú sezónu? Zaregistrujte sa na 24hodinovku

Ak ste už vytiahli bicykel z garáže a pripravili ste ho na letnú cyklistickú sezónu, neváhajte a prihláste sa na júlové 24-hodinové cyklistické preteky na SLOVAKIA RINGU. Stihlo to už takmer 100 cyklistov, ktorí budú bojovať o každý prejdený kilometer. Pridajte sa k nim.

Cyklistické preteky 24h SLOVAKIA RING Cycling Race odštartujú 2. júla 2015. Na jedinečný 24-hodinový maratón sa môžu prihlásiť jednotlivci ako aj zmiešané štafetové tímy zložené z dvoch, štyroch, šiestich či ôsmich členov. Všetci cyklisti zažijú skvelú športovú a prajnú atmosféru, ktorá im pomôže prekonať vlastné vytrvalostné limity.
Do konca apríla platí zvýhodnená registrácia. Napríklad šesťčlenný tím ušetrí do 30. apríla až 50 eur. K dispozícií je aj 20 boxov, ktoré ponúknu tímom pohodlné zázemie.

Padne rekordných 1 000 km?

V minulom ročníku pretekov zajazdil víťazný tím až 947,52 km. Preto je veľkou výzvou pre tohtoročných cyklistov prekonať tisíckilometrovú hranicu a zapísať sa do historických tabuliek podujatia.

Preteky 24h SLOVAKIA RING Cycling race organizuje okruh SLOVAKIA RING v spolupráci so Slovenským zväzom cyklistiky a spoločnosťou RESPECT Slovakia.

Registrácia je spustená na stránke http://24hod.sportsoft.cz/main.aspx?e=77&lng=sk

Viac info o podujatí: http://www.slovakiaring.sk/novinky/detail/24h-slovakia-ring-cycling-race-2/

Tlačová správa na stiahnutie:

Začali ste cyklistickú sezónu? Zaregistrujte sa na 24hodinovku