Vzrušenie z rýchlosti na vlastnej koži

Motoristický šport patrí možno medzi drahšie športy, no nie je to nič v porovnaní s tým, ako môžete dopadnúť na bežných cestách v sériových vozidlách či motocykloch. Cena zdravia sa nedá ničím nahradiť a rovnako nepotešia ani havárie, či pokuty.

V dnešnej dobe navyše policajné zložky merajú skutočne všade a to aj na miestach, kde by ste ich predtým nikdy nečakali. Práve pre všetky tieto dôvody je dobré presunúť sa z rizika našich ciest do bezpečia pretekárskeho okruhu, na ktorom neexistujú rýchlostné obmedzenia.

Kde inde by ste za pol hodinu jazdy v neobmedzených rýchlostiach zaplatili len 20 či 30 eur? Navyše na rozdiel od pokút tu presne viete, čo za vaše peniaze dostanete... Voľné jazdy na okruhu patria všade vo svete medzi obľúbené voľnočasové aktivity. Pomáhajú vycibriť vaše šoférske schopnosti, vyvetrať hlavu, užiť si adrenalínové chvíle s priateľmi v bezpečí špičkovo zabezpečeného okruhu a v neposlednom rade hlbšie pochopíte unikátnosť motoristických pretekov a pretekárov.

Voľné jazdy na vlastnom automobile (30 eur/30 min.) či motocykli (20 eur/30 min.) sú príjemným spestrením, no čo tak vyskúšať si vozidlo, pri ktorom nemusíte rátať každý jeden cent za servis či opravu? Letka vozidiel SLOVAKIA RINGu k zapožičaniu predstavuje upravené a predovšetkým odľahčené vozidlá KIA Cee’d GT a Honda Civic Type R. Práve hmotnosť vozidla je jedným z najrozhodujúcejších faktorov k dosiahnutiu vyšších rýchlostí a stabilnejších prejazdov. V cene 180 eur máte pol hodinu pre seba, bez zbytočných stresov a nákladov za brzdy či pneumatiky.

Ak by sa vám tieto vozidlá málili, k dispozícii sú aj Ferrari Modena F1, Ford Mustang Challenge, Porsche 911 GT3, ale aj Formula König či Formula Renault 2.0, na ktorej úspešne pretekal náš formulový talent Richard Gonda. Pokiaľ rýchlosť za volantom nie je práve pre vás, no milujete rýchlu jazdu na mieste spolujazdca, posaďte sa do jedného z našich „race taxi.“ Profesionáli vás povozia na raketovo rýchlom Arieli Atom, dvojsedadlovej formule, BMW Alpina GT3 a prakticky na všetkom, čo vozové parky okruhu a našich partnerov ponúkajú.

Preneste svoju rýchlosť na okruh SLOVAKIA RING a zažite to, čo zažívajú skvelí pretekári MS cestovných automobilov WTCC, či medzinárodných sérií GT3. Nespútanú rýchlosť a najvyššiu možnú bezpečnosť nenájdete na Slovensku nikde inde, iba na okruhu SLOVAKIA RING pri Orechovej Potôni. Časy voľných jázd pre autá a motocykle nájdete na www.slovakiaring.sk/kalendar

Online predaj darčekových poukážok: http://www.slovakiaring.sk/online-predaj/darcekove-poukazky/

Tlačová správa na stiahnutie:

Vzrušenie z rýchlosti na vlastnej koži