Slovanisti nielen dobrí hokejisti!

Hokejisti HC SLOVAN Bratislava vymenili v stredu popoludní výstroj a prepotené tréningové dresy za volanty automobilov a prípravu si spestrili v areáli motoristického okruhu Slovakia Ring.

Hráči tímu Kontinentálnej hokejovej ligy si mohli vyskúšať a otestovať svoje jazdecké schopnosti v rôznych situáciách - v škole šmyku, driftovania i off-roadu na vozidlách značky Mercedes - Benz. V Orechovej Potôni strávili príjemné popoludnie, počas ktorého mohli na pár chvíľ zabudnúť na tréningovú drinu.

"Niečo podobné som zažil prvýkrát. Vyskúšali sme si rôzne situácie, ktoré nám môžu pomôcť v reálnej premávke. Radi sme si takto spestrili prípravu. Bolo to skutočne zábavné,“ povedal obranca Kurtis Foster. Posile obranných radov belasých sa v slovenskej metropole zatiaľ páči. "Veľa času trávim v hoteli a na štadióne, ale už čoskoro sa budem sťahovať do bytu. Príjemne je v centre mesta i pri Dunaji. Už sa teším na príchod najbližších,“ dodal Kurtis Forster.

Najväčšiu odozvu malo u hráčov jazdenie na dráhe pre off-road vozidlá. Na cvičisku absolvovali v autách viaceré moduly rôznej náročnosti. "Pri jednom náklone som si myslel, že sa už prevrátime a inštruktor nám povedal, že máme ešte pri náklone pätnásť stupňov k dobru,“ priznal útočník Michal Vondrka.

Po otestovaní svojich jazdeckých kvalít sa Slovanisti vrátili späť do Bratislavy, kde sa už vo štvrtok ráno budú pripravovať na piatkový prípravný zápas proti Dinamu Minsk.

Zdroj: www.hcslovan.sk