Slovakia Ring spustil registráciu na 24 hodinový cyklomaratón

Aj tento rok majú súťaživí cyklisti šancu zmerať si sily s konkurenciou v cyklistickom maratóne. Rekreační, amatérski aj profesionálni jazdci si počas 26. a 27. júna budú podávať štafetový kolík a krúžiť po takmer 6-kilometrovom pretekárskom okruhu. Počas 24 hodín môžu zažiť radosť zo športových výkonov, západ aj východ slnka nad pretekárskou dráhou a skvelý pocit z tímovej atmosféry. Počas minuloročného cyklomatarónu si zmeralo sily 176 tímov, pričom najrýchlejší prešiel až 858,69 km.

Neváhajte a zapojte sa aj vy. Stačí poskladať tím z dvoch, štyroch, šiestich či ôsmich cyklistov alebo sa na štart postaviť sám. Registrovať sa na preteky môžete prostredníctvom linku http://24hod.sportsoft.cz/main.aspx?e=70&lng=sk. Nezmeškajte možnosť zaregistrovať sa za nižší poplatok do 30. apríla 2014.

24-hodinovka sa v minulom ročníku stala obľúbenými firemnými hrami. Presvedčte vašich kolegov, postavte si tím a porazte konkurenciu.

Preteky 24h Slovakia Ring cycling race organizuje okruh Slovakia Ring v spolupráci so Slovenským zväzom cyklistiky a Finančným centrom Team o.z.