SLOVAKIA RING otvára ďalšie svoje prevádzky

OKRUH SLOVAKIA RING

Pretekársky okruh SLOVAKIA RING je otvorený pre amatérsku aj profesionálnu verejnosť. Jazdy na vlastných motorkách a autách sú zverejnené na webovej stránke okruhu. Možné sú prenájmy pre pretekárske tímy a agentúry. Preteky a plánované hromadné podujatia pre verejnosť sú naďalej zrušené, respektíve odložené na neurčito. Zatvorené do odvolania sú aj všetky tribúny okruhu.

MOTOKÁROVÉ CENTRUM

Novootvorené motokárové centrum je v plnej prevádzke i keď s obmedzeniami. Prevádzka je rozdelená pre jazdcov na testovanie motokár a malých motoriek a dní pre verejnosť s požičovňou motokár. Požičovňa je otvorená vo vybraných dňoch, odporúčame rezerváciu termínu vopred. Pre deti od 7 rokov sú určené samostatné termíny a časy. Aktuálne termíny sú zverejnené na webovej stránke.

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY

Centrum bezpečnej jazdy obnovuje svoju prevádzku v obmedzenom režime. Teoretická a praktická časť najžiadanejšieho kurzu AUTO ŠTANDARD sú poskytované oddelene: teoretická časť prebieha prostredníctvom online video školenia, praktická časť prebieha štandardne na vonkajšom cvičisku centra. Obnovujú sa aj motokurzy, ich teoretická i praktická časť prebiehajú iba v exteriérovej časti cvičiska.

HOTEL RING A REŠTAURÁCIA RING

Hotel RING otvára v zmysle nariadení vlády SR s obmedzenými službami. Vnútorné priestory reštaurácie hotela RING ako aj paddockovej reštaurácie ostávajú naďalej neprístupné. Otvorené sú však terasy na paddocku a motokárového centra, občerstvenie sa vydáva cez predajné okienko prevádzok. Pripravili sme špeciálne jednotné menu pre všetkých návštevníkov.

MALKIA PARK

Malkia Park s Bistrom Cézar otvára svoje brány od stredy 6. mája. Aktuálne prevádzkové hodiny a informácie nájdete na www.malkiapark.sk

Všetky otvorené prevádzky podliehajú prísnym hygienickým opatreniam zahŕňajúcim stojany na dezinfekciu rúk, inštaláciu ochranným plexiskiel, meraniu telesnej teploty, noseniu ochranných rúšok a rukavíc či dodržiavaniu minimálnych odstupov 2m od ostatných návštevníkov a zamestnancov. Všetkých návštevníkov žiadame o ich dodržiavanie a zodpovedné správanie.