SLOVAKIA RING: NO SPEED LIMIT po celý august

Leto sa pomaly presúva do svojej druhej polovice a spolu s ním prichádzajú na SLOVAKIA RING aj skvelé podujatia. Prečo si neobohatiť leto zážitkami z automobilových pretekov ako je Veľká cena Slovenska preteky cestných automobilov na okruhu alebo Histo Cup plný unikátnych veteránov? To všetko a viac zažijete pri Orechovej Potôni na SLOVAKIA RINGU v auguste.

Tretí augustový víkend priláka na SLOVAKIA RING fanúšikov historických vozidiel. Od cestných pretekárskych veteránov cez historické formuly – skutoční automobiloví fajnšmekri si prídu na svoje 14.-16. augusta.

O týždeň neskôr – 21.-23. augusta, bude náš jediný permanentný okruh patriť tradičnej Veľkej cene Slovenska pretekom cestných automobilov na okruhu. Stredoeurópska špička s cestovnými, GT vozidlami a formulami sa pobije o pohár ESET, body do Majstrovstiev Slovenska a prestížnu FIA Trofej stredoeurópskej zóny (FIA CEZ Trophy). Nabitý program od rána do večera ukáže jazdcov ako sú Štefan Rosina či Miro Konôpka.

Okruh SLOVAKIA RING nie je len miestom pre profesionálne tímy a pretekárov. Každý fanúšik adrenalínu a rýchlosti si môže vyskúšať našu rýchlostnú dráhu, ktorú si obľúbili aj ex-piloti F1 a medzinárodné hviezdy ako Sébastien Loeb, Tomáš Enge alebo Yvan Muller. Pokuty za rýchlosť nikoho nepotešia a budúci rok nás možno vyjdú ešte drahšie... Prečo teda nepresunúť lásku k rýchlosti do bezpečia jediného kráľovstva neobmedzenej „maximálky“ na Slovensku – na okruh SLOVAKIA RING? Okrem zážitkov môžete prísť aj na to, aký štýl jazdy je najrýchlejší a zdokonalíte si tiež jazdecké schopnosti.

Pohľad na pretekársku dráhu je vždy iný spoza volantu či motocyklových riadidiel. V auguste sú pre vás pripravené voľné jazdy medzi 18:00-20:00, a to v týchto dňoch (pre autá): 4., 7., 9., 11., 16., 25. a 29. augusta a voľné jazdy pre motocykle v dňoch: 5., 8., 12., 15., 30. augusta.

Ak nechcete zatlačiť na možnosti vášho vozidla, k dispozícii máte množstvo vozidiel z flotily okruhu, ako aj od okruhových partnerov: KIA Cee’d GT, Honda Civic Type R, Ferrari Modena, Ford Mustang, alebo obľúbené race taxi s profesionálmi na dvojmiestnej formule Renault, BMW Alpina B6 GT3, BMW M6 E63, Porsche 911 GT3 a ďalšie.

Automobily aj motocykle sú súčasťou našich každodenných životov a adrenalín z rýchlosti patrí čoraz viac do bezpečia pretekárskych okruhov. Ten náš – SLOVAKIA RING, je skutočnou špičkou so vzrušujúcimi a technickými zákrutami, ako aj rýchlymi pasážami „na srdce“. August pri Orechovej Potôni dopraje jedinečné zážitky nielen divákom, ale všetkým, ktorí okúsia rýchlostnú dráhu automotodrómu SLOVAKIA RING.