SLOVAKIA RING bude opäť patriť aj cyklistom

Aj v roku 2015 prenechajú motoristi pretekársku dráhu na SLOVAKIA RINGU cyklistom. Začiatkom júla budú odhodlaní amatérski ale aj profesionálni cyklisti pretekať 24 hodín po dokonalom asfalte okruhu. Cyklomaratón 24h SLOVAKIA RING cycling race vstupuje do svojho tretieho ročníka.

Už tretíkrát prekonajú cyklisti svoje limity v 24-hodinovom maratóne. Členovia rekreačných, amatérskych aj profesionálnych štafetových tímov si počas 2. a 3. júla 2015 budú odovzdávať štafetu na jedinom profesionálnom okruhu SLOVAKIA RING. Pretekári a diváci zažijú 24 hodín výnimočných výkonov a nezabudnuteľnú športovú noc. Počas minuloročného cyklomatarónu sa postavilo na štart 63 tímov, pričom víťazný tím prešiel až 947,52 km.

Spôsob prihlásenia je jednoduchý. Stačí poskladať tím z dvoch, štyroch, šiestich či ôsmich cyklistov, prípadne sa na štart postaviť sám a registrovať prostredníctvom http://24hod.sportsoft.cz/startlist.aspx?e=77&lng=sk

V roku 2015 sú preteky jednotlivcov zároveň aj Majstrovstvami Slovenska v 24h v cestnej cyklistike pre kategóriu muži a ženy.*

Preteky 24h SLOVAKIA RING cycling race organizuje okruh SLOVAKIA RING v spolupráci so Slovenským zväzom cyklistiky a spoločnosťou RESPECT Slovakia.

*Platí pre členov Slovenského zväzu cyklistiky s platnou licenciou na rok 2015.