Skupina MOL hlavným sponzorom Norberta Michelisza na WTCC 2015

Skupina MOL, vedúca ropná a plynárenská spoločnosť, bude hlavným sponzorom tímu Zengő Motorsport a automobilového pretekára Norberta Michelisza počas WTCC už štvrtý rok po sebe. Táto spolupráca vychádza z firemnej filozofie Skupiny MOL, ktorou je podpora najlepších talentov, vrátane športovcov, pri dosahovaní ich cieľov.

Skupina MOL bude pokračovať v úspešnom partnerstve s tímom Zengő Motorsport a maďarským automobilovým pretekárom Norbertom Micheliszom. „Sme radi, že podporujeme Norberta ako jedného z najlepších automobilových pretekárov na WTCC a poháňame jeho ambíciu stať sa svetovým šampiónom. Je to ideálne partnerstvo, keďže Norbert Michelisz, rovnako ako naša spoločnosť, prekonáva svojich konkurentov pomocou svojej odvahy, disciplíny a ambicióznosti,“ vysvetľuje Dominic Köfner, viceprezident a riaditeľ korporátnej komunikácie Skupiny MOL. Skupina MOL má k motoristickému športu blízky vzťah. Jej člen Panta Distribuzione S.p.A. je oficiálnym dodávateľom paliva pre WTCC.

Ambícia rásť poháňa Michelisza aj Skupinu MOL

Norbert Michelisz a Skupina MOL majú v konkurencii na medzinárodnom poli rovnaké ambície. Michelisz vstúpil do motoristického športu netradičným spôsobom, na tréning využíval herné simulátory. „Neustále prekonávam sám seba v snahe dosiahnuť môj celoživotný cieľ byť najlepší. Skupina MOL mi poskytuje maximálnu podporu, keďže ambície a prekonávanie výziev sú kľúčové hodnoty aj ich spoločnosti,“ povedal Norbert Michelisz, jazdec WTCC. Michelisz minulý rok skončil na WTCC štvrtý, sezónu po tom, čo v roku 2013 dosiahol sedem pódiových umiestnení. V roku 2015 už po štvrtý raz štartuje na WTCC s podporou Skupiny MOL.

Podpora mladých talentov ako záväzok Skupiny MOL

Spolupráca s Norbertom Micheliszom je v súlade s firemnou stratégiou spoločnosti. Potvrdzuje myšlienku a záujem Skupiny MOL podporovať mladé talenty v napĺňaní ich celoživotných snov. „Naša spoločnosť má ambície vstúpiť na nové trhy a rýchlo rásť na medzinárodnom poli. Preto v našej oblasti neustále vyhľadávame mladých a nadaných ľudí, vrátane športovcov, k čomu využívame naše ocenené náborové programy,“ dodal Dominic Köfner.