Prípravy na Acceleration víkend

Prípravy na hudobný vrchol tohto leta v areáli SLOVAKIA RING – Acceleration víkend v dňoch 4.-6. júla – sú už v plnom prúde. Pre návštevníkov hudobnej show s hviezdami 80. a 90. rokov minulého storočia a sprievodných automobilových pretekov bude k dispozícii stanové mestečko, bezplatná kyvadlová doprava po skončení piatkového koncertu a chýbať nebude ani najväčšia vzácnosť – legendárne čierne hovoriace auto KITT.

Stanovanie priamo v areáli

Pre návštevníkov, ktorí si chcú skvelé 80. a 90. roky užiť nonstop, pripravil SLOVAKIA RING stanové mestečko. Bude umiestnené hneď vedľa areálu Centra Bezpečnej jazdy. V mestečku s kapacitou pre približne 500 osôb bude zabezpečený prístup k vode, ako aj prenosné toalety, sprchy a umývadlá pre osobnú hygienu. Stanové mestečko bude oplotené a nepretržite strážené bezpečnostnou službou, ktorá počas celého podujatia pustí do areálu iba ubytovaných hostí. Poplatok 12 eur umožňuje pobyt počas celého víkendu.

Expresná a BEZPLATNÁ doprava

SLOVAKIA RING so spoločnosťou RegioJet zabezpečil jednoduchú a najmä rýchlu cestu z areálu. Počas piatkovej noci bude pripravený špeciálny vlak zo stanice Orechová Potôň smer Bratislava Hlavná stanica s odchodom o 02.30h. Kyvadlovú dopravu na vlakovú stanicu z areálu SLOVAKIA RING budú zabezpečovať autobusy SAD, pre návštevníkov festivalu tiež bezplatne.

Legenda na štyroch kolesách: KITT

Na podujatí nemôže popri hlavnej hviezde – Davidovi Hasselhoffovi alias Michaelovi Knightovi zo seriálu Knight Rider či Mitchovi Buchannonovi z Baywatchu – chýbať ani hviezda na štyroch kolesách. Legendárne hovoriace auto zo seriálu Knight Rider – KITT – bude v areáli vystavené počas celého festivalu od piatka až do nedele.

Viac info na www.slovakiaring.sk a vstupenky na www.predpredaj.sk

KOMPLEXNÉ INFORMÁCIE NÁJDETE TU