OMV nový generálny partner okruhu SLOVAKIA RING

Okruh SLOVAKIA RING bude jazdiť na palivá OMV MaxxMotion

Priaznivci výkonu sa môžu tešiť na množstvo zaujímavých podujatí

OMV sa stará o vzdelávanie šoférov a podporu bezpečnej jazdy

Rýchlosť a výkon, vášeň a kvalita - motoristický šport a prémiové palivá patria k sebe. OMV Slovensko od 1. januára nadviazalo partnerstvo s pretekárskym okruhom SLOVAKIA RING. Okruh tento rok štartuje už svoju ôsmu sezónu.

"V OMV rozumieme vášni pre motory. Vďaka spolupráci so SLOVAKIA RINGOM chceme fanúšikom našich palív priniesť opäť niečo viac. Môžu sa tak tešiť na rôzne podujatia, pri ktorých zaplesá srdce každého motoristu, ktorý na svoje vozidlo a šoférske schopnosti kladie vysoké nároky," povedala Ľubica Slabejová, marketingová manažérka OMV Slovensko.

SLOVAKIA RING je profesionálny a univerzálny motoristický areál, ktorého súčasťou je i národný automotodróm s homologizáciou medzinárodnej automobilovej federácia FIA druhého stupňa.

Okruh v Orechovej Potôni, 36 kilometrov od Bratislavy, je jediný svojho druhu na Slovensku a patrí medzi najdlhšie na svete.

Zákazníci OMV sa od jari môžu tešiť na množstvo zaujímavých podujatí

OMV už v minulosti v spolupráci s okruhom SLOVAKIA RING pripravilo školu bezpečnej jazdy a zvládania krízových situácií pre výhercov súťaže na sociálnych sieťach. Úspešný projekt bude mať svoje pokračovanie i tento rok. OMV sa stará i o to, aby na slovenských cestách pribudlo viac zodpovedných vodičov, ktorí poznajú svoje možnosti i možnosti svojich vozidiel a prispievajú tak k bezpečnej premávke.Výhody spolupráce pocítia aj bežní návštevníci autodrómu v Orechovej Potôni - priamo v areáli budú mať možnosť natankovať prémiové palivá OMV MaxxMotion a využiť tak výhody vyššieho výkonu.