Napínavé žilinské kolo MAŤO HOMOLA TOUR 2014

Najrýchlejší pretekár zo všetkých kôl MHT2014 sa totiž bude celý mesiac voziť na novom BMW, a tak bolo o čo bojovať. Košičan Pavol Satko nastavil čas na 1:32,2. Na obed sa v Mirage objavil Andrej Chlebec zo Žiliny a hneď na prvý pokus zajazdil 1:32. Tvrdil, že ešte dokáže stiahnuť ďalšie 2 sekundy. Na simulátor sa teda posadil ešte raz a stiahol čas na 1:28. Neskôr sa do kresla špičkového simulátora posadil Richard Dzurech z Hlohovca a dotiahol sa na desatinu za Andrejov čas. Tesný súboj ako sa patrí! Napínavý súboj o desatinky vyvrcholil trojčlenným finále pred 20:00 a aj s komentárom Alexa Štefucu sa odohrala dráma ako sa patrí. Richard Dzurech napokon v úplne poslednom kole zajazdil čas 1:27,4min a uchmatol si cenu pre víťaza žilinského kola.

Richard tak získal možnosť získať novučičké BMW na jeden mesiac, víkendový pobyt pre 2 osoby v Ski Centre Mraznica Hnilčík, BMW cestovnú tašku, lístky na WTCC + ETCC na Slovakia Ring. Andrej dostal elektroniku od firmy Molpir a Martin na 3. mieste malý "autoservis" od firmy Homola s.r.o. Prvá trojka si navyše odniesla Maťo Homola kalendár na rok 2014.

Samozrejme, že ani jeden účastník tejto tour neodišiel naprázdno. Každý dospelý dostal od Maťa Homolu jeho podpisovú kartu s vlastnoručným venovaním, nealkoholický Birell na doplnenie vitamínov a minerálov a DVD od Maťovho partnera Slovakia Ring. Mladiství boli odmenení džúsom.

Okrem toho sa pri MAŤO HOMOLA TOUR 2014 zabávajú aj naši najmenší pretekári. Slalom na kolobežkách, vymaľovánky, farbičky, reflexné prvky a džúsy im poskytli BECEP a Allianz – Slovenská poisťovňa a.s.

Maťo Homola Tour 2014 bude pokračovať 22. februára v Banskej Bystrici v Europa SC. Príďte, na MAŤO HOMOLA TOUR 2014 vyhráva každý!