Letný rodinný víkend na Slovakia Ringu

Motoristické športové leto na Slovensku zakončí už tento víkend jeden z vrcholných európskych seriálov – Blancpain GT Series. Spolu s ním zažijú diváci nabitý akčný program aj vďaka Veľkej cene Slovenskej republiky. Okrem nervydrásajúcej akcie na horúcom asfalte Slovakia Ringu je zabezpečený aj kompletný rodinný program.

Čaká vás 23 najrýchlejších vozidiel GT3 s úžasnou zvukovou kulisou, ale aj desiatky ďalších áut FIA Trofeje Strednej Európy a iných doplnkových seriálov. Pre návštevníkov, vrátane celých rodín, je pripravených množstvo zaujímavých aktivít aj mimo pretekárskej dráhy.

Čo tak okúsiť zblízka silnú vojenskú techniku? Napríklad modernizovaný tank T55, bojové vozidlá BVP 2, OT 64, Scot, OT 810, legendárnu Tatra 813 Kolos alebo klasickú Pragu V3S.

Vo fun zóne za montovanými tribúnami B a C však toho zažijete a uvidíte oveľa viac. Vďaka Centru bezpečnej jazdy Driving Academy aj simulátor prevrátenia osobného vozidla. Prihlásiť sa môžete aj na prvý ozajstný ročník Lečofestu – súťaži vo varení Leča - pokrmu tradičného pre región Žitného ostrova.

Profesionálne Centrum bezpečnej jazdy Driving Academy vám dá skvelú príležitosť vyskúšať si svoje jazdecké reakcie na špeciálnych tréningových plochách. Až tu uvidíte, do akej miery zvládnete náročné dopravné situácie.

Pretekári, ktorí píšu históriu svetového motoršportu, sa vám s radosťou podpíšu aj na podpisové karty. Presne v nedeľu o 10:00 v priestore pred hlavnou pokladňou/reštauráciou Maxim Ring.

Ak uprostred horúceho víkendu dostanete chuť na vodné osvieženie, neďaleká Dunajská Streda ponúka bohaté kúpeľné možnosti.

Samozrejme, o vaše žalúdky a pitný režim sa postarajú stánky s občerstvením. Lístky na podujatie si môžete zakúpiť v predpredaji na ticketportal.sk, alebo tiež priamo počas víkendu na okruhu Slovakia Ring.

Blancpain GT Series a Veľká cena Slovenskej republiky na Slovakia Ringu už 22.-24. augusta.

Tlačové správy o podujatí

24.8.2014: Veľká cena SR na Slovakia Ringu: skvelý motoršport

22.8.2014: Blancpain GT a Veľká cena Slovenska sa začali

19.8.2014: Víkendový program Blancpain GT Series a Veľkej ceny SR

18.8.2014: "Aktuálne zobrazené"Letný rodinný víkend na Slovakia Ringu

14.8.2014: Štefan Rosina medzi svetovými hviezdami GT

12.8.2014: Blancpain GT Series už o týždeň na Slovakia Ringu