KESKOMOBIL AUTO SHOW nielen s majstrom, ale aj s vicemajstrom sveta

Víťazom Wales Rally GB 2016 v rámci seriálu Juniorských Majstrovstiev sveta v rally sa stala slovensko-česká posádka Martin Koči – Lukáš Kostka. Toto vynikajúce umiestnenie im zároveň vynieslo titul vicemajstrov JWRC 2016.

KESKOMOBIL AUTO SHOW tak okrem aktuálneho juniorského majstra, Simone Tempestiniho, o ktorého účasť sa zaslúžil slovenský RUFA SPORT Team, privíta na štarte tejto ojedinelej súťaže aj aktuálnu svetovú juniorskú dvojku, Martina Kočiho, ktorý sa divákom predstaví vo farbách L Racing Teamu.

Diváci na SLOVAKIA RINGU tak budú mať možnosť na vlastné oči sledovať jazdu dvoch najlepších juniorov tohtoročnej sezóny, pričom obaja sa predstavia s vozidlami špecifikácie R5. Okrem tejto dvojice však zoznam prihlásených sľubuje účasť ďalších špičkových jazdcov, ktorých celkový počet môže atakovať a aj prekonať minuloročný rekord 84 posádok.

O tom, či sa tak stane sa môžu diváci presvedčiť sami v dňoch 11. - 12.11.2016, kedy sa na okruhu SLOVAKIA RING koná v poradí už siedme rally podujatie KESKOMOBIL AUTO SHOW.

Miro Majláth