Hviezdy 80. a 90.rokov na Slovakia Ringu!

Slovakia Ring zažije hviezdny Deň nezávislosti!

Revolučný koncept automobilových pretekov a veľkých hudobných koncertov zavíta tento rok prvýkrát aj na Slovensko – presnejšie na pretekársky okruh Slovakia Ring pri Orechovej Potôni.

Slovenské médiá nedávno obletela správa, že okruh Slovakia Ring pri Orechovej Potôni privíta 4. júla tento rok jedinečný projekt Acceleration 2014 v spojení s megakoncertom „Celebrate the ‘80s and ‘90s with The Hoff“ – čiže „Oslávte 80. a 90. roky s Davidom Hasselhoffom“. Okruh Slovakia Ring potvrdzuje túto nevídanú akciu v réžii a za osobnej prítomnosti Davida Hasselhoffa – hviezdy kultových televíznych seriálov ako Knight Rider a Pobrežná hliadka.

Organizátor spolu s Hasselhoffom prezradili aj mená hudobných hviezd, ktoré určite prilákajú množstvo nostalgie a zábavychtivých fanúšikov: na pódiu sa okrem „Hoffa“ a jeho legendárneho vozidla KITT zo seriálu Knight Rider predstavia aj 2 Unlimited, Twenty 4 Seven, Turbo B/Snap!, DJ Sash!, Kim Wilde, Nik Kershaw, Samantha Fox, Rick Astley, Vengaboys a ďalší.

Acceleration 2014 je nový projekt z dielne holandskej spoločnosti ISRA B.V., ktorý predstaví na automotodróme Slovakia Ring skvelú šou pretekov vozidiel a motocyklov v zrýchlení. Podujatie Acceleration v spojení s hudobným festivalom má ambíciu prilákať celé rodiny – chystá sa zábava pre fanúšikov rýchlych kolies, ďalej šlágrov osemdesiatych a deväťdesiatych rokov s hviezdami týchto ér, ale aj zábava pre deti, množstvo nákupných a stravovacích príležitostí. Prípadné zmeny v programe sú plne v rukách organizátora ISRA B.V.

Preteky Formuly 1 majú nielen v Singapure svoje pravidelné koncerty svetových hviezd a nemecký okruh Nürburgring je od roku 1985 každoročne dejiskom slávneho festivalu Rock am Ring. Acceleration 2014 navštívi veľké európske okruhy – portugalské Algarve, španielsku Navarru, nemecký Nürburgring, taliansku Monzu, náš Slovakia Ring, belgický Zolder, francúzsky Paul Ricard, maďarský Hungaroring, chorvátsky okruh Grobnik a holandský Assen. Slovakia Ring teda privíta Acceleration 4. júla (v americký Deň nezávislosti...). Predpredaj a ceny vstupeniek sú zatiaľ v štádiu príprav.

Pre viac informácií navštívte aj oficiálne stránky podujatia:

http://acceleration14.com/

http://www.celebrate80s90s.com/