Hviezdna šou

Už tento víkend zavíta na okruh SLOVAKIA RING pri Orechovej Potôni unikátny projekt hudobných šou a motoristických pretekov – Acceleration 2014. Svetové hviezdy 80. a 90. rokov minulého storočia, svetoví „dídžeji,“ ale aj „svetový“ slovenský formulový pretekár Richard Gonda sa predvedú 4. až 6. júla.

Hviezdny hostiteľ piatkovej šou „Celebrate the 80s and 90s with the Hoff“ – americký herec, muzikant a producent David Hasselhoff príde na Slovensko už vo štvrtok 3. júla. Ubytovaný bude v hoteli River Park Kempinski, kde sa zúčastní aj tlačovej konferencie spoločne s naším formulovým pretekárom Richardom Gondom. Čerešničkou bude aj vystavená verná replika hovoriaceho auta „KITT“ zo seriálu Knight Rider či formula FA1 Richarda Gondu.

Na koncerte v piatok vystúpia Rick Astley, 2 Unlimited, Vengaboys, Samantha Fox, Turbo B/Snap!, DJ Sash!, Twenty4Seven a Maduar.

Avšak pozor! – jeden z tohtoročných hudobných vrcholov príde v sobotu počas Acceleration Dance, určenej nielen pre fanúšikov tanečnej hudby, ale pre všetkých, ktorí chcú zažiť výnimočnú šou. W&W, Otto Knows, Sunnery James & Ryan Marciano, Shapeshifters, Nifra, Alice DJ a Jacob van Hage sú mená, ktoré fanúšikovia tanečnej scény dobre poznajú. Bonusom soboty je nesporne príležitosť vidieť na vlastné oči aj nášho jediného formulového pretekára Richarda Gondu priamo na trati.

Richard Gonda je momentálne tretím mužom šampionátu Acceleration 2014 na silných formulách FA1. Formulová séria síce vynecháva SLOVAKIA RING, no Richard sa predvedie domácemu publiku na svojom monoposte exhibične a to hneď štyrikrát – v sobotu o 14:00 a 16:20 a v nedeľu o 12:05 a 15:50.

Oslava 80. a 90. rokov plná skvelých koncertov, svetelnej a pyrotechnickej šou otvára svoje brány na SLOVAKIA RINGU tento piatok o 18:00. Už od 10:00 však okruh ponúkne bohatú akciu na pretekárskej dráhe v podaní pretekárskych automobilov a motocyklov. V sobotuokrem exhibičných jázd Richarda Gondu a pretekov na trati pokračuje hudobná časť skvelou a unikátnou „dídžejskou“ šou, ktorú si netreba nechať ujsť. Nedeľa už bude patriť výlučne automobilovým a motocyklovým pretekom, ako aj spomínanému Rišovi Gondovi.

O divákov bude postarané po skutočne všetkých stránkach – od nápojov a jedla až po praktickú kyvadlovú dopravu a posilnenú hromadnú dopravu RegioJet. Akcia, na ktorú určite nezabudnete, už 4. až 6. júla na SLOVAKIA RINGU.