Hasselhoff vypredaný

David Hasselhoff včera na tlačovej konferencii v Bratislave oznámil, že šou s hudobnými hviezdami 80. a 90. rokov je beznádejne vypredaná. Predaj lístkov na sobotňajšiu Acceleration Dance aj nedeľňajšie preteky je však stále v ponuke!

Jedna z hlavných hviezd podujatia Acceleration 2014 na Slovakia Ringu – David Hasselhoff, včera absolvoval tlačovú konferenciu, kde zabával množstvo prítomných novinárov príbehmi z čias natáčania seriálov ako Knight Rider a Pobrežná hliadka. Nezabudol však pochváliť aj krásne slovenské ženy. K publiku prehovoril pekne po slovensky a na záver sa nechal odfotiť s replikou vozidla „KITT,“ ako aj so slovenským formulovým pretekárom Richardom Gondom a jeho formulou FA1. Gonda sa v sobotu aj v nedeľu po prvýkrát predvedie pred domácim publikom, priamo na trati Slovakia Ringu.

Nebude však jediným Slovákom na okruhu tento víkend! Spolu s ním sa v sérii MW-V6 Pickup Series ukážu aj úspešní slovenskí automobiloví pretekári Filip Sládečka, Attila Bárta, Christián Malchárek a Ľubomír Jakubík.

Aj keď je piatkový koncert Celebrate the 80s and 90s with the Hoff vypredaný, fanúšikovia si stále môžu vychutnať veľkú sobotňajšiu hudobnú šou Acceleration Dance. Svetoví „dídžeji“ W&W, Otto Knows, Sunnery James & Ryan Marciano, Shapeshifters, Nifra, Alice DJ a Jacob van Hage sa postarajú o neopakovateľnú zábavu s elektronickou tanečnou hudbou.

Zostatkový kredit na karte Acceleration si môžete nechať vrátiť na svoj bankový účet po zaregistrovaní karty na:

http://acceleration.cocoint.biz/slovensko/registrovat/

Kredit sa dá uplatniť do 5 dní od skončenia eventu, maximálna suma je 150€/kartu. Viac info ako aj podmienky nájdete na: http://acceleration.cocoint.biz/slovensko/ v časti FAQ