Dvanásty ročník bratislava-inline, šiesty raz SLOVAKIA RING

Dvanásta sezóna piatkovej letnej korčuliarskej akcie bratislava-inline je síce ešte celkom ďaleko, no na prvú, pilotnú jazdu sa môžu korčuliari tešiť už po druhom májovom predĺženom víkende. V pondelok 11. mája sa totiž na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING uskutoční už šiesta jazda.

Každý rok využije možnosť zakorčuľovať si na bezchybnom asfalte okruhu SLOVAKIA RING okolo 300 korčuliarov. Aj tentokrát bude dráha uzatvorená nielen pre nich, ale tiež pre cyklistov, bežcov, kolobežkárov, skateboardistov a ďalších „bezmotorových“ športovcov.

K dispozícii bude celá 5,922 metrov dlhá a 12 metrov široká trať. Na jazdu nie je potrebná žiadna registrácia a je zdarma pre všetkých – mladých, starých, jednotlivcov, dvojice, rodiny s deťmi,... pre každého, kto vie korčuľovať a brzdiť. SLOVAKIA RING sa nachádza v obci Orechová Potôň, len 36 km od Bratislavy, takže určite nezaváhajte a rovno po práci zbaľte seba, rodinu, kamarátov a známych a dajte aj pondelku šancu byť príjemným dňom !

_11. mája 2015 | pondelok

_SLOVAKIA RING | Orechová Potôň

_GPS: 48° 3'14.00" S, 17° 34'14.87" V

_18.00 štart

_20.00 koniec

_trať: 5,922 m dlhá | 12 m široká | bezchybný asfalt | 4 horizonty

Viac info o bratislava-inline na www.bratislava-inline.sk

facebook event

Organizátori:

bratislava-inline / www.bratislava-inline.sk

SLOVAKIA RING / www.slovakiaring.sk

12. ročník bratislava-inline

12. ročník letných korčuliarskych piatkov sa bude konať každý piatok počas celých letných prázdnin od 26. júna do 28. augusta 2015. Sú to organizované prejazdy po cestách v sprievode polície, inline teamu a prvej pomoci. Cesty nie sú úplne uzavreté, doprava sa zastavuje priebežne. Stretávanie sa začína vždy o 20.00 v oddychovej zóne za Auparkom alebo za novou budovou Slovenského národného divadla, štartuje sa o 21.00 a končí približne o 22.45 návratom na miesto štartu. Striedať sa bude viacero trás v dĺžke približne 12 km, v pláne sú aj úplne nové trasy. Jazdy sa konajú len v prípade dobrého počasia, oznámenie o konaní akcie sa robí vždy v piatok v čase obeda. Tento rok sa opäť uskutočnia aj jazdy v ďalších mestách: Trnava (27.6. a 29.8.), Nitra (18.7.), Pezinok (25.7.) a Piešťany (8.8.).

SLOVAKIA RING

SLOVAKIA RING, špičkové výcvikové zariadenie pre motoristov, prináša jedinečnú šancu zdokonaliť svoje

vodičské schopnosti, vyskúšať si rýchlu jazdu, precvičiť techniku alebo si len jednoducho vychutnať radosť zo slobody za volantom. Súčasťou areálu je CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY - profesionálne zariadenie, jediné svojho druhu na Slovensku poskytujúce kurzy bezpečnej jazdy pre firemnú klientelu ako aj individuálnych zákazníkov všetkých vodičských skupín.

Viac informácií:

Monika Hurbanová, 0903 797 245, monika@bratislava-inline.sk