Do štartu cyklomaratónu na SLOVAKIA RINGU ostávajú už len 3 dni

Už len tri dni zostávajú do štartu unikátneho 24-hodinového cyklistického maratónu na automobilovom okruh Slovakia Ring. Na štart pretekov sa k dnešnému dňu prihlásilo vyše 250 cyklistov. Zvýhodnená registrácia na preteky je možná cez web už len do polnoci 24. júna, samozrejme registrovať sa dá aj priamo na mieste v deň pretekov.

Na jedinom profesionálnom automobilovom okruhu na Slovensku – Slovakia Ring – je už všetko prichystané pre oficiálny prvý ročník 24-hodinovej časovky jednotlivcov a cyklistických tímov. Rekreační, amatérski aj profesionálni jazdci si od pravého poludnia 26. júna do 12.00 hodiny27. júna budú podávať štafetový kolík a krúžiť po takmer 6-kilometrovom pretekárskom okruhu s dokonale rovným asfaltom. Počas 24 hodín tak všetci jazdci zažijú západ aj východ slnka nad pretekárskou dráhou a zaručene skvelý pocit z tímovej atmosféry. Víťaz bude atakovať najlepší výkon z minuloročného nultého ročníka cyklomaratónu, počas ktorého najrýchlejší tím prešiel za 24 hodín 858,69 km.

Na účasť v závode je treba tím z dvoch, štyroch, šiestich či ôsmich cyklistov, štartovať však môže aj jednotlivec sám. Preteky sa chystá absolvovať aj mnoho firiem ako tímovú aktivitu alebo výzvu konkurencii.

Preteky 24h Slovakia Ring cycling race organizuje okruh Slovakia Ring v spolupráci so Slovenským zväzom cyklistiky a Finančným centrom Team o.z. Registrácia je možná online na stránke http://24hod.sportsoft.cz/main.aspx?e=70&lng=sk až do polnoci 24.6.2014.