Cyklistická 24hodinovka štartuje už onedlho. Registrujte sa!

Viete si predstaviť vzdialenosť z Bratislavy do švajčiarskeho Bernu? Víťazom minuloročného cyklistického 24-hodinového maratónu sa túto vzdialenosť, teda 947,52 kilometrov, podarilo prekonať za jeden deň. Podarí sa dosiahnuť podobný výsledok na okruhu SLOVAKIA RING aj tento rok?

Atmosféra ako na profesionálnych cyklistických pretekoch, obdivuhodné športové výkony tímov aj jednotlivcov, ale najmä dobrá nálada čaká na účastníkov druhého ročníka cyklistického maratónu 24h SLOVAKIA RING cycling race. Ten štartuje už 2. júla 2015 o 12:00 na jedinom profesionálnom okruhu SLOVAKIA RING v Orechovej Potôni.

Pretekári môžu súťažiť ako jednotlivci, alebo zostaviť štafetové tímy z dvoch, štyroch, šiestich či ôsmich cyklistov. Kombinácia amatérskych, poloprofesionálnych, ale aj profesionálnych tímov zaručuje zábavu a napätie aj pre divákov a fanúšikov. Veľkým lákadlom je, nepochybne, cyklistická noc, kedy si množstvo súťažiacich, doslova siahne na svoje fyzické rezervy.

V štartovom poli a v pelotóne sa postupne objavia aj známe mená ako Matej Cifra (Sajfa z Funradia), Martin Madej, biatlonistka Ľubomíra Kalinová či hokejista Ján Pardavý.

Pretekárom bude počas celých pretekov k dispozícii športový masér a v prípade záujmu je možné si prenajať jeden z 20 pohodlných boxov, ktoré ponúkajú zázemie a príjemný tieň počas slnečného dňa. Boxy sú vybavené LCD obrazovkami, na ktorých je možné sledovať priebežné výsledky pretekov.