BOSS Auto Show 2015 týždeň pred štartom s novým rekordom

Posledné automobilové podujatie v sezóne, BOSS Auto Show 2015 láme rekordy už týždeň pred štartom.

O tom, že podujatie Auto Show každoročne získava viac a viac priaznivcov, je asi pri pohľade na históriu vývoja tohto jedinečného automobilového podujatia zbytočné hovoriť. Každým rokom pribúda nielen súťažiacich, ale aj divákov, každý rok sa aspoň z časti menia súťažné trate, či pribúdajú nové, ale zdvíha sa aj celková úroveň podujatia.

Aj tohto roku organizátor pre súťažiacich, ale aj divákov, pripravil niekoľko noviniek, ktoré určite posunú Auto Show opäť do ďalšieho levelu. Prvou z nich je štart úvodnej rýchlostnej skúšky, ktorý sa uskutoční už v piatok 13.11.2015 večer, za totálnej tmy. A že sa budú mať diváci na čo a hlavne na koho pozerať, je jasné už teraz, keďže podujatiu BOSS Auto Show 2015 sa už dnes, týždeň pred štartom podarilo prelomiť vlaňajší rekord pri pohľade na počet prihlásených súťažiacich. Navyše, v tomto momente treba upozorniť na fakt, že prihlasovanie je stále ešte spustené a končí až vo štvrtok 12.11.2015 presne o polnoci. To znamená, že dnešný počet 81 prihlásených, nie je ešte v žiadnom prípade konečný.

Kto by mal záujem, vedieť kto všetko a na akých súťažných vozidlách odštartuje v rámci BOSS Auto Show 2015, zoznam prihlásených nájde na webovej stránke www.prihlaska-sams.sk.

Týmto by sme zároveň, spolu so súťažiacimi, ktorých určite v priebehu posledných pár dní ešte niekoľko pribudne, radi pozvali aj fanúšikov automobilového športu v dňoch 13. – 14.11.2015 na podujatie BOSS Auto Show 2015 na SLOVAKIA RING.