Automobilový deň žien – 08.05.2014

Ak sa aj vám ponúkol váš partner či otec, že vás naučí šoférovať a skončilo to len hádkou a vy ste nahnevané zabuchli dvere a odišli z auta, zverte sa radšej do rúk odborníkov. Majú predsa trošku viac skúseností a hlavne chladnú hlavu, aby vám pomohli rozjazdiť sa.

Centrum bezpečnej jazdy na profesionálnom pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni špeciálne pre ženy pripravilo Automobilový deň žien. Podujatie sa bude konať počas dňa pracovného pokoja 8. mája 2014 a pripravení pre vás budú tí najlepší inštruktori, ktorí vám ukážu, ako najlepšie prekonať strach a začať sa na každú jazdu autom tešiť. Okrem toho sa dostanete aj do zákulisia profesionálneho okruhu a s vlastným autom si na ňom budete môcť potom dokonca aj zajazdiť. Ako profesionálky:) K tomu všetkému aj veľmi dôležitý kurz prvej pomoci či predstavenie úplne nových áut.

Príďte pokojne z akéhokoľvek kúta Slovenska – súčasťou areálu je aj Hotel Ring***, kde si po úžasnom dni budete môcť oddýchnuť vo wellness centre s bazénom, vírivkami a saunami.

Viac informácií o podujatí a možnosť prihlásenia sa nájdete na www.drivingacademy.sk