Areál SLOVAKIA RING je na prevádzku pripravený

V súvislosti s aktuálnou situáciou ochorenia COVID-19 na Slovensku a na základe odporúčaní Ministerstva zdravotníctva SR a Úradu verejného zdravotníctva SR zavádza areál okruhu SLOVAKIA RING preventívne opatrenia s cieľom zvýšiť bezpečnosť návštevníkov a svojich zamestnancov. Všetky prevádzky areálu sú pripravené na sezónu a plánované aktivity ostávajú zatiaľ bezo zmien.

Príprava novej sezóny je na okruhu SLOVAKIA RING v plnom prúde a zatiaľ podľa pôvodného kalendára. V súvislosti so šíriacimi sa obavami z nového koronavírusu a ochorenia COVID-19 sa celý areál okruhu riadi nariadeniami a odporúčaniami vlády SR a krízového štábu.

Dôraz je kladený v maximálnej miere na prevenciu, hygienu a hlavne dezinfekciu. Zvyšuje sa frekvencia čistenia a dezinfekcie spoločných priestorov, sociálnych zariadení a v celom areáli budú dostupné dezinfekčné prostriedky na ruky.

Zároveň je neustále sledovaný zdravotný stav zamestnancov, ktorí navyše absolvujú preškolenie ohľadom hygieny, fyzického kontaktu či samotnej dezinfekcie.

Motoršport je hlavne o individuálnom zážitku z jazdy, kde dochádza k minimálnemu kontaktu medzi ľuďmi. Testovacie dni a čoskoro aj prvé voľné jazdy pre verejnosť na autách, motorkách alebo motokárach sú plánované bez obmedzení. Očakáva sa však aj individuálna zodpovednosť každého návštevníka: pokiaľ máte zvýšenú teplotu, kašlete alebo máte príznaky chrípky, zostaňte doma, resp. sa riaďte všeobecne dostupnými pokynmi Úradu verejného zdravotníctva SR.

Okruh SLOVAKIA RING, hotel a reštaurácia Ring, Centrum bezpečnej jazdy a Slovenské motokárové centrum sú teda otvorené, v plnej prevádzke a to aj vďaka uvedeným opatreniam.

O prípadných zmenách bude areál verejnosť včas informovať prostredníctvom webovej stránky www.slovakiaring.sk a sociálnych sietí.