14. AUTO SHOW 2023 – Zvláštne ustanovenia a prihlasovanie

14. AUTO SHOW 2023 – Zvláštne ustanovenia a prihlasovanie

Tradičná AUTO SHOW na SLOVAKIA RINGU sa aj v tomto roku hlási o slovo. K dnešnému dňu boli zverejnené Zvláštne ustanovenia a spustené prihlasovanie na súťaž.

V kalendári Slovenskej asociácie motoristického športu sa už po štrnásty krát objavuje podujatie AUTO SHOW. Toto podujatie odštartuje ako posledné v rámci tohtoročného kalendáru podujatí na okruhu SLOVAKIA RING.

Pôvodne toto podujatie malo pôvodne štartovať v inom termíne, no keďže organizátor posledného kola Slovenského rally poháru zmenil v priebehu sezóny termín konania, bol nútený zmeniť termín aj organizátor 14. AUTO SHOW 2023. To sa bude konať v dňoch 17. – 18.11.2023 na SLOVAKIA RINGU.

Podľa dnes zverejnených Zvláštnych ustanovení sa na podujatie môžu prihlásiť všetci súťažiaci s licenciou SAMŠ, ale aj bez nej v rámci seriálu MRC. Všetky podmienky podľa ktorých sa môžu súťažné posádky zúčastniť na podujatí sú zverejnené v priložených Zvláštnych ustanovení, ktoré navyše nájdete aj na stránke www.slovakiaring.sk, alebo www.sams-asn.sk. Zároveň polo spustené aj prihlasovanie na www.sams-asn.sk/prihlaska.

Pripomíname, že podujatie 14. AUTO SHOW 2023 štartuje v dňoch 17. – 18.11.2023 na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING. Všetky aktuálne informácie vám budeme v priebehu ďalších dní postupne prinášať.

Miro Majláth
predseda organizačného výboru
14. AUTO SHOW 2023