Voľné pracovné pozície - Hotel RING
- Ponúkaný plat: Mzda od brutto 739,00 eur plus benefity, bude upresnená pri osobnom pohovore.
- Miesto výkonu práce je v areáli SLOVAKIA RING, Orechová Potôň.
- Dátum nástupu dohodou.
- Pracovný pomer na určitú dobu - počet mesiacov: 9
- Údaje o zamestnávateľovi: Medano s.r.o. Orechová Potôň 800
- Kontakt:
Vedúca hotelovej recepcie
- Riadenie, organizácia a denný dohľad nad kvalitou práce zamestnancov úseku recepcie (5 zamestnanci)
- Poskytovanie služieb pre hostí, predaj ubytovacích a doplnkových služieb, rezervácie pobytov
- Registrácia hostí, agenda, spracovanie, vystavovanie a kontrola hotelových účtov a faktúr
- Zodpovednosť za spracovanie uzávierok a za správnosť účtovaných cien
- Reporting vedeniu, spracovanie štatistík a kontrola výdajov
- Udržovanie a zvyšovanie kvality služieb oddelenia v súlade so štandardami hotela
- Zodpovednosť za rozvoj osobných a profesijných schopností členov recepcie
- Koordinácia a kontrola všetkých rezervácií v spolupráci s obchodným a housekeeping oddelením
Požiadavky na zamestnanca
- Požadované vzdelanie: Úplné stredné odborné vzdelanie
- Dĺžka praxe: aspoň 1 rok
- Zručnosti, schopnosti: Vodičské oprávnenie skupina B, cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2, Počítače: Microsoft Excel - pokročilá, Microsoft Word - pokročilá, Microsoft Outlook - pokročilá
Manažér reštaurácie
- Zodpovednosť za vedenie prevádzky reštaurácie
- Zodpovednosť za dodržiavanie interných štandardov
- Zodpovednosť za dodržiavanie kvality poskytovaných služieb
- Zodpovednosť za prebiehajúce akcie na stredisku
- Zodpovednosť za dodržiavanie pracovných postupov
- Sledovanie plnenia finančného planú podľa dohovoru s CEO
- Výber a aktívna komunikácia s dodávateľmi
- Vedenie pracovných pohovorov a následný výber vhodných kandidátov
- Účasť na riešení prevádzkových situácii
- Účasť na príprave eventov v súčinnosti s event manažérom
- Zabezpečenie prevádzkových vecí a následná kontrola (otváracie hodiny, hygiena, inventár, techničke nedostatky...)
- Dodržiavanie a zodpovednosť za HACCP
- Práča s reštauračným systémom Blue Gastro Manager
- Účasť na príprave sezónneho jedálneho lístka
- Aktívna komunikácia so šéfkuchárom
- Objednávanie tovaru, oceňovanie a programovanie do pokladničného systému
- Inventúry, kontrola, optimalizácia zásob
- Evidencia dochádzky, príprava podkladov pre výpočet mzdy
- Sledovanie nových trendov v gastronómii a následná implementácia na prevádzke
- Vedenie a kontrola študentov hotelovej akadémie
Požiadavky na zamestnanca
- Požadované vzdelanie: Úplné stredné odborné vzdelanie
- Dĺžka praxe: aspoň 1 rok
- Zručnosti, schopnosti/ Vodičské oprávnenie: Skupina B
- Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi), analyzovanie a riešenie problémov, organizovanie a plánovanie práce
- Cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2
- Počítače: Microsoft Excel - pokročilá, Microsoft Outlook - pokročilá, Microsoft Word - pokročilá
Vedúca chyžných
- Zabezpečenie poskytovania kvalitných ubytovacích služieb v rámci štandardu triedy hotela
- Vedenie a riadenie tímu chyžných (13 zamestnancov)
- Komunikácia s hotelovými hosťami a riešenie ich požiadaviek, spolupráca s recepciou
- Evidencia a inventarizácia zvereného majetku, tovaru a prostriedkov
- Vypracovanie harmonogramu práce a podkladov pre mzdy
- Zodpovednosť za stav a čistotu izieb a okolia
- Dodržiavanie hygienických predpisov
- Triedenie a balenie prádla a bielizne, zabezpečenie odvozu do práčovne
- Nahlasovanie závad atď.
Požiadavky na zamestnanca
- Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie
- Dĺžka praxe: aspoň 1 rok
Chyžná / Upratovačka
- Zodpovednosť za pravidelné upratovanie izieb, verejných a ostatných používaných priestorov v ubytovacom zariadení
- Vykonávanie dohodnutých upratovacích činností (vysávanie, utieranie prachu, vynášanie odpadkov, výmena posteľnej bielizne, umývanie okien a toaliet)
- Zabezpečovanie čistoty na izbách a v ostatných priestoroch
- Dodržiavanie hygienických štandardov
- Výmena a dopĺňanie hygienických potrieb
- Prijímanie a vydávanie posteľnej bielizne, uterákov a prestieraní do práčovne
Požiadavky na zamestnanca
- Požadované vzdelanie: Nižšie stredné odborné vzdelanie
Kuchár
- Zodpovednosť za najlepšiu možnú prípravu jedál a zároveň ekonomické využitie všetkých produktov
- Prísne dodržiavanie noriem HACCP, nariadenie týkajúce sa potravín a jedál a hygienických predpisov
- Výroba / výrobný proces; predkladanie jedál, menu a bufetov
- Príprava a starostlivosť o bufety, zabezpečenie bufetov a doplňovanie chybujúcich položiek
- Neustála kontrola kvality produktov a jedál
- (Spolu) zodpovednosť za čistotu chladničiek, chladiacich jednotiek a osobného pracovného miesta
- Zodpovednosť za vzhľad, čistotu a upravenosť pracovného odevu a to nasledovne: protišmyková obuv, pracovné nohavice, pracovný rondon, pracovná kuchárska čiapka
- (Spolu)zodpovednosť za každodenné upratovanie a starostlivosť o vybavenie na osobnom pracovnom mieste
- Dôsledne dodržovať technologické postupy a kalkulácie jednotlivých pokrmov
- Dbať na správne zachádzanie so zvereným inventárom
- Zodpovednosť za efektívne hospodárenie so surovinami v kuchyni v závislosti na prevádzke a objednávkach
- Zabezpečenie optimálneho priebehu práce v kuchyni a samostatné zrealizovanie objednávok podľa ponukových listov
- Dobrá komunikácia so servisným oddelením za účelom optimalizácie procesov
- Dodržiavanie stanov HACCP, BOZP a PO
- Profesionálne, ekonomické a hygienicky bezchybné zaobchádzanie a podávanie jedál
Požiadavky na zamestnanca
- Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár
- Dĺžka praxe: aspoň 2 roky v a-la-carte reštaurácii
- Zručnosti, schopnosti/ Vodičské oprávnenie: Skupina B
- Cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2, nemecký - elementárna: A1 a A2
- Skúsenosti s usporiadaním banketov výhodou
- Znalosť odpovedajúcich legislatívnych predpisov EU, skúsenosť s implementáciou noriem HACCP
- Čistý register trestov
Čašník
- Obsluhovanie zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi
- Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí
- Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania
- Uvádzanie hostí k voľným miestam na stolovanie
- Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov)
- Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie
- Riešenie reklamácií a sťažností zákazníkov
- Kontrolovanie stavu gastronomického zriadenia, udržiavanie poriadku a čistoty
- Evidovanie rezervácií a objednávok prijatých mailom, faxom, telefonicky alebo osobne
- Odnášanie použitých príborov, tanierov a pohárov zo stolov
Požiadavky na zamestnanca
- Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie
- Zručnosti, schopnosti/Vodičské oprávnenie: Skupina B
- Cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2
Raňajkový čašník
- Obsluhovanie zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi
- Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí
- Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania
- Uvádzanie hostí k voľným miestam na stolovanie
- Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov)
- Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie
- Riešenie reklamácií a sťažností zákazníkov
- Kontrolovanie stavu gastronomického zriadenia, udržiavanie poriadku a čistoty
- Evidovanie rezervácií a objednávok prijatých mailom, faxom, telefonicky alebo osobne
- Odnášanie použitých príborov, tanierov a pohárov zo stolov
Požiadavky na zamestnanca
- Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie
- Zručnosti, schopnosti/ Vodičské oprávnenie: Skupina B
- Cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2
Pomocná sila do kuchyne
- Pomocné práce pri príprave potravín na varenie, pri výdaji jedál
- Obsluhuje jednoduché kuchynské stroje a zabezpečuje udržiavanie čistoty v priestoroch príslušnej stravovacej prevádzky
Skladník
- Prijímanie materiálových a tovarových zásob do skladu
- Umiestňovanie prijatých zásob do regálov a miest na to určených, označovanie uskladneného materiálu a tovaru informačnými štítkami
- Vyskladňovanie materiálových a tovarových zásob zo skladu na základe prijatých objednávok, balenie skladových zásob a ich pripravovanie na expedíciu
- Vedenie evidencie skladových zásob prostredníctvom výpočtovej techniky
- Obsluhovanie vysokozdvižného vozíka v prípade objemných nákladov a ťažko dostupných miest
- Podieľanie sa na sčítavaní a kontrolovaní aktuálneho množstva zásob na sklade, zaznamenávanie zistených hodnôt do informačného systému
- Dodržiavanie bezpečnostných a protipožiarnych predpisov a opatrení na pracovisku
- Udržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku
Požiadavky na zamestnanca
- Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie
- Dĺžka praxe: aspoň 1 rok