Voľné pracovné pozície - Hotel RING

  • Ponúkaný plat: Mzda od brutto 739,00 eur plus benefity, bude upresnená pri osobnom pohovore.
  • Miesto výkonu práce je v areáli SLOVAKIA RING, Orechová Potôň.
  • Dátum nástupu dohodou.
  • Pracovný pomer na určitú dobu - počet mesiacov: 9
  • Údaje o zamestnávateľovi: Medano s.r.o. Orechová Potôň 800
  • Kontakt:
Veronika
Bc. Veronika Kinčešová
Hotel manager

Vedúca hotelovej recepcie

  • Riadenie, organizácia a denný dohľad nad kvalitou práce zamestnancov úseku recepcie (5 zamestnanci)
  • Poskytovanie služieb pre hostí, predaj ubytovacích a doplnkových služieb, rezervácie pobytov
  • Registrácia hostí, agenda, spracovanie, vystavovanie a kontrola hotelových účtov a faktúr
  • Zodpovednosť za spracovanie uzávierok a za správnosť účtovaných cien
  • Reporting vedeniu, spracovanie štatistík a kontrola výdajov
  • Udržovanie a zvyšovanie kvality služieb oddelenia v súlade so štandardami hotela
  • Zodpovednosť za rozvoj osobných a profesijných schopností členov recepcie
  • Koordinácia a kontrola všetkých rezervácií v spolupráci s obchodným a housekeeping oddelením

Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie: Úplné stredné odborné vzdelanie
  • Dĺžka praxe: aspoň 1 rok
  • Zručnosti, schopnosti: Vodičské oprávnenie skupina B, cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2, Počítače: Microsoft Excel - pokročilá, Microsoft Word - pokročilá, Microsoft Outlook - pokročilá

Manažér reštaurácie

  • Zodpovednosť za vedenie prevádzky reštaurácie
  • Zodpovednosť za dodržiavanie interných štandardov
  • Zodpovednosť za dodržiavanie kvality poskytovaných služieb
  • Zodpovednosť za prebiehajúce akcie na stredisku
  • Zodpovednosť za dodržiavanie pracovných postupov
  • Sledovanie plnenia finančného planú podľa dohovoru s CEO
  • Výber a aktívna komunikácia s dodávateľmi
  • Vedenie pracovných pohovorov a následný výber vhodných kandidátov
  • Účasť na riešení prevádzkových situácii
  • Účasť na príprave eventov v súčinnosti s event manažérom
  • Zabezpečenie prevádzkových vecí a následná kontrola (otváracie hodiny, hygiena, inventár, techničke nedostatky...)
  • Dodržiavanie a zodpovednosť za HACCP
  • Práča s reštauračným systémom Blue Gastro Manager
  • Účasť na príprave sezónneho jedálneho lístka
  • Aktívna komunikácia so šéfkuchárom
  • Objednávanie tovaru, oceňovanie a programovanie do pokladničného systému
  • Inventúry, kontrola, optimalizácia zásob
  • Evidencia dochádzky, príprava podkladov pre výpočet mzdy
  • Sledovanie nových trendov v gastronómii a následná implementácia na prevádzke
  • Vedenie a kontrola študentov hotelovej akadémie

Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie: Úplné stredné odborné vzdelanie
  • Dĺžka praxe: aspoň 1 rok
  • Zručnosti, schopnosti/ Vodičské oprávnenie: Skupina B
  • Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi), analyzovanie a riešenie problémov, organizovanie a plánovanie práce
  • Cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2
  • Počítače: Microsoft Excel - pokročilá, Microsoft Outlook - pokročilá, Microsoft Word - pokročilá

Vedúca chyžných

  • Zabezpečenie poskytovania kvalitných ubytovacích služieb v rámci štandardu triedy hotela
  • Vedenie a riadenie tímu chyžných (13 zamestnancov)
  • Komunikácia s hotelovými hosťami a riešenie ich požiadaviek, spolupráca s recepciou
  • Evidencia a inventarizácia zvereného majetku, tovaru a prostriedkov
  • Vypracovanie harmonogramu práce a podkladov pre mzdy
  • Zodpovednosť za stav a čistotu izieb a okolia
  • Dodržiavanie hygienických predpisov
  • Triedenie a balenie prádla a bielizne, zabezpečenie odvozu do práčovne
  • Nahlasovanie závad atď.

Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie
  • Dĺžka praxe: aspoň 1 rok

Chyžná / Upratovačka

  • Zodpovednosť za pravidelné upratovanie izieb, verejných a ostatných používaných priestorov v ubytovacom zariadení
  • Vykonávanie dohodnutých upratovacích činností (vysávanie, utieranie prachu, vynášanie odpadkov, výmena posteľnej bielizne, umývanie okien a toaliet)
  • Zabezpečovanie čistoty na izbách a v ostatných priestoroch
  • Dodržiavanie hygienických štandardov
  • Výmena a dopĺňanie hygienických potrieb
  • Prijímanie a vydávanie posteľnej bielizne, uterákov a prestieraní do práčovne

Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie: Nižšie stredné odborné vzdelanie

Kuchár

  • Zodpovednosť za najlepšiu možnú prípravu jedál a zároveň ekonomické využitie všetkých produktov
  • Prísne dodržiavanie noriem HACCP, nariadenie týkajúce sa potravín a jedál a hygienických predpisov
  • Výroba / výrobný proces; predkladanie jedál, menu a bufetov
  • Príprava a starostlivosť o bufety, zabezpečenie bufetov a doplňovanie chybujúcich položiek
  • Neustála kontrola kvality produktov a jedál
  • (Spolu) zodpovednosť za čistotu chladničiek, chladiacich jednotiek a osobného pracovného miesta
  • Zodpovednosť za vzhľad, čistotu a upravenosť pracovného odevu a to nasledovne: protišmyková obuv, pracovné nohavice, pracovný rondon, pracovná kuchárska čiapka
  • (Spolu)zodpovednosť za každodenné upratovanie a starostlivosť o vybavenie na osobnom pracovnom mieste
  • Dôsledne dodržovať technologické postupy a kalkulácie jednotlivých pokrmov
  • Dbať na správne zachádzanie so zvereným inventárom
  • Zodpovednosť za efektívne hospodárenie so surovinami v kuchyni v závislosti na prevádzke a objednávkach
  • Zabezpečenie optimálneho priebehu práce v kuchyni a samostatné zrealizovanie objednávok podľa ponukových listov
  • Dobrá komunikácia so servisným oddelením za účelom optimalizácie procesov
  • Dodržiavanie stanov HACCP, BOZP a PO
  • Profesionálne, ekonomické a hygienicky bezchybné zaobchádzanie a podávanie jedál

Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár
  • Dĺžka praxe: aspoň 2 roky v a-la-carte reštaurácii
  • Zručnosti, schopnosti/ Vodičské oprávnenie: Skupina B
  • Cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2, nemecký - elementárna: A1 a A2
  • Skúsenosti s usporiadaním banketov výhodou
  • Znalosť odpovedajúcich legislatívnych predpisov EU, skúsenosť s implementáciou noriem HACCP
  • Čistý register trestov

Čašník

  • Obsluhovanie zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi
  • Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí
  • Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania
  • Uvádzanie hostí k voľným miestam na stolovanie
  • Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov)
  • Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie
  • Riešenie reklamácií a sťažností zákazníkov
  • Kontrolovanie stavu gastronomického zriadenia, udržiavanie poriadku a čistoty
  • Evidovanie rezervácií a objednávok prijatých mailom, faxom, telefonicky alebo osobne
  • Odnášanie použitých príborov, tanierov a pohárov zo stolov

Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie
  • Zručnosti, schopnosti/Vodičské oprávnenie: Skupina B
  • Cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2

Raňajkový čašník

  • Obsluhovanie zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi
  • Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí
  • Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania
  • Uvádzanie hostí k voľným miestam na stolovanie
  • Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov)
  • Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie
  • Riešenie reklamácií a sťažností zákazníkov
  • Kontrolovanie stavu gastronomického zriadenia, udržiavanie poriadku a čistoty
  • Evidovanie rezervácií a objednávok prijatých mailom, faxom, telefonicky alebo osobne
  • Odnášanie použitých príborov, tanierov a pohárov zo stolov

Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie
  • Zručnosti, schopnosti/ Vodičské oprávnenie: Skupina B
  • Cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1 a A2

Pomocná sila do kuchyne

  • Pomocné práce pri príprave potravín na varenie, pri výdaji jedál
  • Obsluhuje jednoduché kuchynské stroje a zabezpečuje udržiavanie čistoty v priestoroch príslušnej stravovacej prevádzky

Skladník

  • Prijímanie materiálových a tovarových zásob do skladu
  • Umiestňovanie prijatých zásob do regálov a miest na to určených, označovanie uskladneného materiálu a tovaru informačnými štítkami
  • Vyskladňovanie materiálových a tovarových zásob zo skladu na základe prijatých objednávok, balenie skladových zásob a ich pripravovanie na expedíciu
  • Vedenie evidencie skladových zásob prostredníctvom výpočtovej techniky
  • Obsluhovanie vysokozdvižného vozíka v prípade objemných nákladov a ťažko dostupných miest
  • Podieľanie sa na sčítavaní a kontrolovaní aktuálneho množstva zásob na sklade, zaznamenávanie zistených hodnôt do informačného systému
  • Dodržiavanie bezpečnostných a protipožiarnych predpisov a opatrení na pracovisku
  • Udržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie
  • Dĺžka praxe: aspoň 1 rok