Jesenný Bike Attack 100 zavŕši cyklistickú sezónu na SLOVAKIA RINGU

Fanúšikovia cyklistiky si budú môcť zmerať sily v rámci posledného podujatia pretekov cyklistiky na 100km na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING počas víkendu 15.10.2017.

Cyklistika je v posledných rokoch na vzostupe a nie je tomu inak aj na prvom pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING. Už tradičné 24h cyklopreteky dopĺňa séria menších pretekov na 60km resp. 100km s hromadných štartom pod názvom Bike Attack. V rámci tejto sezóny sa u nás konalo 5 pretekov tohto typu a posledné z nich sa odohrajú práve počas najbližšieho víkendu. Už teraz evidujeme vyše 80 prihlásených cyklistov z viacerých krajín Európy. Prihlásiť sa bude dať až do začiatku samotných pretekov, potom sa registrácia uzavrie. Na pretekoch sa zúčastňujú ako amatéri tak aj profesionáli, na štarte sa objavil dokonca aj majster sveta v dráhovej cyklistike z roku 2007 Alois Kaňkovský či bývalý český reprezentant a juniorský majster sveta v cyklokrose Zdeněk Mlynář.

Po skončení cyklistickej sezóny na SLOVAKIA RINGU a zimnej prestávke sa cyklisti budú môcť na novú sezónu tešiť opäť už teraz a hlavne na jej vrchol počas 24h cyklomaratónu, ktorý sa u nás uskutoční budúci rok 27.-28. júna 2018, v poradí už po piaty krát. Séria Bike Attack bude samozrejme pokračovať aj v budúcom roku.